Demo Talebi : (312) 484 31 18 Çağrı Merkezi : (312) 484 31 00
Dikkat! 31 Aralık Son Gün! Kamu Kurumları için KVKK VERBİS İşlemleri Semineri (Ücretsiz Online Seminer)

Dikkat! 31 Aralık Son Gün! Kamu Kurumları için KVKK VERBİS İşlemleri Semineri (Ücretsiz Online Seminer)

Kamu Kurumları, Belediyeler, Belediye Şirketleri, Üniversiteler, Kurumsal Firmalar, Hastaneler için KVKK-VERBİS kaydında son tarih yaklaşıyor!

Dikkat! 1 Milyon 966 Bin TL‘ye varan idari para cezaları söz konusu olabilir.

VERBİS’e kayıt süresi kamu kurum ve kuruluşları için 31 Aralık 2021 tarihinde sona erecektir.

VERBİS kaydının hatasız yapılabilmesi için gerekli hazırlıkları yaptınız mı?

Mevcut VERBİS kaydınızı kontrol ettiniz mi?

Ücretsiz KVKK seminerimize mutlaka katılın! KVKK yükümlülüklerinizi tüm ayrıntılarıyla öğrenin.

KONU BAŞLIKLARI

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanununun Kamu Kurum ve Kuruluşlarına, Belediyelere, Belediye Şirketlerine, Üniversitelere Etkileri ve Getirdiği Yükümlülükler Nelerdir?

Kimler KVKK Yükümlüsüdür? Kanun Kapsamındaki Tam/Kısmi İstisna Halleri Nelerdir?

Veri Sorumluları Siciline Kayıt Yükümlülüğünü Nasıl Yerine Getirecektir?

VERBİS Kaydı Yapmayan Kurumlara Cezai Yaptırım Öngörülüyor mu?

Aydınlatma Yükümlülüğü, Veri Güvenliğine İlişkin Yükümlülükler, Tedbir Alma Yükümlülüğü, Denetleme Yükümlülüğü, Sır Saklama Yükümlülüğü, Bildirimde Bulunma Yükümlülüğü, Veri Sorumluları Siciline (VERBİS) Kayıt Yükümlülüğü Kavramları

Kamu Kurumlarının Kişisel Veri İşleme Envanteri Yükümlülüğü Var mı?

Kişisel Veri İşleme Envanteri Nedir?

Kamu Kurumlarınca Kişisel Veri İşleme Envanteri Hazırlanırken Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar Nelerdir?

6698 sayılı Kanuna Uyum İçin Kamu Kurumlarında Başlıca Yapılması Gerekenler Nelerdir?

Kamutech Yazılım tarafından geliştirilen “e-KVKK 6698 Uygulama Yazılımını” İncelediniz mi?

Kamutech e-KVKK 6698 Yazılımı Hakkında Bilgilendirme

VERBİS Hazırlık İşlemleri

Kişisel Veri İşleme Envanteri Modülü

Açık Rıza ve Aydınlatma Metni Belge Modülü

Veri Sorumlusu Ekranı ve Raporlama Modülü

Kişi Talepleri Modülü

Yetki Matrisi Modülü

Mevzuat Kütüphanesi ve Kurum Kartı Modülü

KVKK uzmanları, Hukukçu ve Avukatlardan oluşan uzman ekip

…daha fazlası için buradan inceleyebilirsiniz

 

Canlı Yayın:

14 Aralık Salı

Saat: 10:30-12:00

Seminer katılım linki:

https://us06web.zoom.us/j/84778732787?pwd=OXdZT0RCQTZmUmdMSFVkMWNPbGgxUT09
Passcode: 693939

Seminere katılım ve Zoom uygulaması hakkında yardım dokümanını inceleyebilirsiniz



Geri Dön